Moduri interesante de a folosi binoclul la ieşirile în natură - Binoclu Copii

Trucuri şi tehnici de supravieţuire

Este clar pentru oricine că binoclul este un instrument conceput în special pentru activitatea în aer liber. Şi deși cea mai obișnuită utilizare a acestuia este pentru observarea păsărilor și a altor animale sălbatice, există de fapt o listă lungă de alte activități care folosesc sau necesită utilizarea binoclului. La fel ca şi în cazul unor perechi bune de bocanci, majoritatea oamenilor care iubesc natura, vor aprecia adevărata valoare a unui binoclu pe care să-l poţi lua pe teren. Iar dacă copiii nu sunt foarte mici şi sunt deja obişnuiţi cu drumeţiile sau plimbările lungi în natură, atunci ei pot să fie implicaţi şi în alte activităţi interesante, care nu se limitează doar la observarea păsărilor. De exemplu, ei pot să fie învăţaţi să dobândească cunoştinţe de supravieţuire în mijlocul naturii, bazate şi pe acest echipament foarte folositor. Binoclul este conceput pentru a face obiectele îndepărtate să pară mai aproape şi astfel acesta este un dispozitiv care conţine lentile şi alte piese care pot avea şi alte întrebuinţări, mai ales în situaţii în care trebuie să te descurci singur, departe de ajutor sau civilizaţie.

Mini lecţii de supraviețuire:

Într-un prim scenariu de supravieţuire, un joc  educativ poate să fie supravegherea capcanelor de la distanţă şi vânătoarea. Binoclul poate fi folosit la supravegherea de la distanță a unor capcane puse pentru capturarea animalelor sălbatice, aşa cum în mod normal l-ar folosi un vânător care stă  la pândă. Vânătorii așteaptă răbdători cerbi, urși și alte animale sălbatice, uneori timp şi de câteva ore. Pentru a le vedea cu ușurință, pe măsură ce se apropie, ei se folosesc binocluri. Într-un scenariu mai realist de supravieţuire, cu acest dispozitiv putem învăța să studiem animalele de la distanţă şi să fim pregătiţi să  intervenim imediat ce s-au prins în capcană. Bineînțeles că în cazul nostru, animăluţele capturate se vor elibera ulterior în natură, dar lecţia de supravieţuire poate să fie atât utilă cât şi distractivă

Într-un alt scenariu, binoclul poate să fie folosit pentru mai mult decât posibilitatea lui de supraveghere şi urmărire a animalelor, sau cea de studiere de la distanţă a unor peisaje deosebite sau a unor obiective turistice. În acest caz, puterea de mărire a unui binoclu poate să fie folosită pentru transformarea lui într-un mic microscop de teren. De exemplu – având în vedere că ieşirile în natură  cu pregătirea lemnelor pentru foc ne pot expune la mici accidente – puterea de mărire a unui binoclu este extrem de utilă în localizarea şi îndepărtarea mai uşoară a aşchiilor de lemn intrate sub piele. Deci, cu ajutorul unei pensete şi cu acest instrument, putem scăpa uşor de o astfel de problemă sâcâitoare.

O altă tehnică de supravieţuire care se poate învăţa şi demonstra cu un binoclu, copiilor mai mari este si abilitatea de a face foc. În sălbăticie, dacă nu ai alte mijloace de a aprinde un foc, este bine să înveţi moduri alternative de a folosi şi alte obiecte pentru acest lucru. Binoclul are lentile care pot concentra razele de soare asupra unor frunze sau rămurele foarte uscate, acţionând astfel ca o lupă. Dacă razele soarelui sunt puternice şi iasca folosită este uscată, veţi avea un mic foc demonstrativ pentru copilul Dvs. Important de reținut însă este ca această demonstraţie să fie făcută sub supravegherea adulţilor, în zone special amenajate pentru foc etc.

Deci, dacă aveți un binoclu, nu lăsați-l să se odihnească în interiorul carcasei, deoarece există o mulțime de activități de făcut, așa că explorați lumea din jurul Dvs. și bucurați-vă. Iar dacă nu aveţi încă un binoclu pentru copilul Dvs., comandaţi-l acum prin site-ul nostru: https://www.binoclu-copii.ro.

Irimia Bogdan

This is a paragraph.It is justify aligned. It gets really mad when people associate it with Justin Timberlake. Typically, justified is pretty straight laced. It likes everything to be in its place and not all cattywampus like the rest of the aligns. I am not saying that makes it better than the rest of the aligns, but it does tend to put off more of an elitist attitude.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

🚚 Transport gratuit in EasyBox! Cadoul perfect pentru copilul tau: 3 Binocluri + 1 Gratis!
Trimite mesaj